Cautare anunturi


tooltip
Inchiriere
-   EURO
Pret
-   EURO

Cautare extinsa

Categorii anunturi

  Vanzari (116)
       L  Hoteluri/Pensiuni (2)
       L  Spatii industriale (7)
       L  Spatii comerciale (1)
       L  Terenuri, paduri (26)
       L  Vile (12)
       L  Case duplex (1)
       L  Case (14)
       L  Apartamente duplex (1)
       L  Apartamente cu 5 cam. (0)
       L  Apartamente cu 4 cam. (1)
       L  Apartamente cu 3 cam. (19)
       L  Apartamente cu 2 cam. (26)
       L  Garsoniere (6)
  Inchirieri (90)
       L  Hoteluri/Pensiuni (0)
       L  Spatii industriale (9)
       L  Spatii comerciale (12)
       L  Terenuri (1)
       L  Vile (2)
       L  Case duplex (1)
       L  Case (3)
       L  Apartamente duplex (0)
       L  Apartamente cu 5 cam. (0)
       L  Apartamente cu 4 cam. (2)
       L  Apartamente cu 3 cam. (6)
       L  Apartamente cu 2 cam. (39)
       L  Garsoniere (15)

Online suport

Despre noi PDF Imprimare E-mail

      Ceea ce distinge MARCOTY din rândul celorlalte agenţii imobiliare este flexibilitatea de care dăm dovadă în relaţia cu clienţii noştrii, rapiditatea cu care putem reacţiona atunci când identificăm împreunâ cu DvsA. oportunităţi sau nevoi noi, şi nu în ultimul rând apropierea şi întelegerea faţă de Dvs. prin noua abordare relaţională pe care ne-o dorim.

      Flexibilitatea noastră se reflectă nu numai prin modul profesionist de lucru, dar şi prin produsele pe care le oferim, produse ce pot fi conturate cât mai aproape sau în totalitate acoperitor faţă de nevoile Dvs.

        Deasemenea, serviciile practicate de MARCOTY în relaţia speciala pe care dorim să o dezvoltăm împreună, procesul de informare a Dvs. asupra ofertelor pe care le doriţi, cât si modul în  care întelegem să comunicăm împreună, sperăm că ne recomandă să apelaţi cu încredere la serviciile noastre.

        7 MOTIVE PENTRU A TE ADRESA MARCOTY

Atât vânzătorul cât şi cumpărătorul au propriile interese şi nevoi. Pentru ca ambii să fie mulţumiţi de rezultatul final este foarte important să clarificăm şi să întelegem ce are nevoie fiecare din ei. Factorul considerat a fi de bază în activitatea companiei "MARCOTY" este satisfacerea intereselor ambelor părţi. 

Pentru ca Dvs. să economisiţi banii, noi vă recomandăm să vă adresaţi "MARCOTY", deoarece:  

      1. Agenţii imobiliari posedă toată informaţia necesară şi vă pot oferi consultaţii la cel mai inalt nivel profesional fără cheltuieli suplimentare pentru Dvs.

      2. Fiecare agent este specializat pe o anume zonă. Iar noi vă putem spune cu convingere că agenţii cunosc aceste zone mai bine decât locuitorii acestor zone. 

      3. Agenţii organizează o campanie de marketing efectivă şi adaptată nevoilor fiecărui client, care are scopul de a atrage numărul maxim de potenţiali cumpărători şi, de asemenea, pregătesc imobilul pentru vanzare .Cu cât locuinţa va fi mai atrăgătoare, cu atât mai multe sanse va avea pentru perfectarea tranzacţiei şi primirea preţului solicitat de client.

      4. Dacă dumneavoastră vindeţi o locuinţă, agentul imobiliar  are obligaţia să vă prezinte imediat propunerile de preţ pe care le-a primit  şi să facă acest lucru în modul cel mai transparent. Aceasta reprezintă o parte din obligaţiile brokerului. .

      5. Brokerii vă dau posibilitatea de a purta direct negocierile cu a doua parte. Totodată ei se implică activ în derularea negocierilor. Aceasta pricepere este una din calităţile profesionale majore ale agentului. 

       6. Agenţii imobiliari sunt, de asemenea, specialisţi în tranzacţii financiare imobiliare. De exemplu, daca doriţi să vindeţi locuinţa şi să vă cumpăraţi alta mult mai scumpă , dar nu stiţi cum să acoperiţi diferenţa, agenţii va pot propune un program de finanţare care are la bază creditul ipotecar sau imobiliar, căutând cele mai avantajoase condiţii adaptate nevoilor Dvs. 

     7. Ultimul şi cel mai important motiv : brokerii sunt obligaţi ca întotdeauna şi peste tot să susţină interesele clienţilor lor şi să le promoveze.

                            2.jpg

 
MEDIA TREND